Vragen over Goodwood.nl

Uit diverse reacties is gebleken dat Goodwood.nl een brief aan diverse bezitters van Goodwood participaties heeft gestuurd met het aanbod een vrijblijvend bod uit te brengen op de participaties die men bezit.

Het VTP bestuur ontvangt hierover veel vragen.

Het nieuwe Goodwood.nl heeft niets te maken met het "oude" Goodwood. Goodwood.nl is een bedrijf wat als doel heeft een hoeveelheid hectares op te kopen.
Aangezien Goodwood.nl momenteel de enige is die participaties opkoopt, is ze ook prijs bepalend. Op hun website staat een overzicht van de geboden prijzen, zie http://www.goodwood.nl/pdf/Waardering.pdf   

 In het algemeen betekent het dat Goodwood.nl een bod uitbrengt van ongeveer 20 a 25% van de oorspronkelijke investering. 

Let op, wanneer u erover denkt om uw participaties aan Goodwood.nl te verkopen. Onlangs hebben we contractvoorwaarden ontvangen en daaruit is op te maken dat u niet direct geld ontvangt van Goodwood.nl, maar dat het om een lening gaat en u alleen jaarlijks 4% rente ontvangt. Het beloofde waardebepalingsbedrag ontvangt u na maximaal 8 jaar. Mocht u erover denken om te verkopen aan Goodwood.nl, overleg dan eerst goed met een financieel adviseur. 

 De VTP heeft geen relatie met Goodwood.nl. De VTP weet niet hoe Goodwood.nl aan de adressen is gekomen, maar zal dit onderzoeken.

 

 

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2013

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...