Ongevraagde brieven van Goodwood.nl

Afgelopen week heeft Goodwood.nl weer vele tientallen participanten een brief verstuurd met het aanbod de hectare in te kopen. We weten niet hoe ze aan de adressen zijn gekomen en betreuren dat mensen ongewild lastig worden gevallen. Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kunt u Goodwood.nl verzoeken u uit te leggen hoe zij aan uw gegevens zijn gekomen en welke gegevens zij van u hebben. Ook kunt u Goodwood.nl melden dat u verder geen correspondentie wenst te ontvangen en dat u opdracht geeft uw gegevens te verwijderen. Indien Goodwood.nl niet binnen vier weken reageert kunt u een klacht indienen bij de het College Bescherming Persoonsgegevens (klik hier) en bij de Autoriteit Financiële Markten (klik hier).

Indien u niet zelf wilt klagen kunt u het ook bij ons melden via info@vtpteak.nl. We verzamelen alle meldingen en dienen een gezamenlijke klacht in.

Let op, bij verkoop aan Goodwood.nl. In het voorstel wordt niet aangegeven hoe lang een termijn duurt. Dit lijkt een maand, maar dat staat nergens en Goodwood.nl kan dus zomaar een andere termijntijd vaststellen. Ook is het belangrijk de plantages na te kijken, aangezien voor Cocal 1996 het aanbod niet geldt en voor Buriti 1994, Bambu 1999 & 2000, Tenda 1996, Paraiso 1997, Silas 1998 en Duas Lagos 2001 er maar de helft wordt geboden. Verder moet u weten dat we van verschillende mensen de vraag hebben gekregen of we ze kunnen helpen omdat Goodwood.nl het beloofde bedrag niet uitbetaald.

Gepubliceerd: maandag 16 december 2013

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...