Informatie betreffende de nieuwe website.

Geacht VTP lid,

U kunt nu kennis maken met de nieuwe website van de VTP.

Naast een nieuw logo, een boom opgebouwd uit vraagtekens, en een nieuwe huisstijl  met een overzichtelijker indeling van alle informatie zijn er ook een aantal andere zaken gewijzigd t.o.v. de oude website.

Inloggen:
Bij het inloggen gebruikt u niet meer uw oude gebruikersnaam maar het laatste bij ons bekende e-mail adres. Binnenkort ontvangt u een mail ontvangen met een nieuw wachtwoord. Is dat niet het geval stuur ons dan via 'Contact' een mailtje met uw adres gegevens.

Contributie betaling:
De wijze waarop de contributie wordt geïnd is ook gewijzigd. Het persoonlijk aanschrijven van alle leden en het registreren van de zeer gespreid binnenkomende betalingen nam zeer veel tijd in beslag terwijl de manier waarop de administratie gevoerd kon worden ook nog wel eens aanleiding was voor fouten. Daarom is besloten om nu gebruik te maken van een machtiging waarmee de VTP de contributie na het verstrijken van de vervaldatum automatisch kan innen en het systeem ook automatisch wordt bijgewerkt. Bij uw gegevens is zichtbaar tot wanneer u uw contributie betaald heeft. 

Aanvullen gegevens:
Wanneer u inlogt zult u ook de vraag krijgen om ten behoeve van de contributie-inning uw bankrekeningnummer en bijbehorende gegevens in te voeren. U wordt ook gevraagd met de geldende voorwaarden accoord te gaan. Een contributie-inning zal pas plaatsvinden wanneer uw vervaldatum weer verstreken is.

Persoonlijke gegevens wijzigen:
Dit kunt u doen door na het inloggen, op het scherm, onder uw naam rechtsboven te klikken
op 'Uw gevens'. Het is belangrijk dat u daar de van belang zijnde zaken zelf goed beheert.

Het stellen van vragen:
Ook dat is nu gemakkelijker geworden. Nadat u bent ingelogd kunt u op de regel 'Stel een vraag' onder uw naam rechtsboven in het scherm klikken. U kiest dan in het geopende venster een onderwerp en omschrijft uw vraag. U ontvangt bericht wanneer uw vraag beantwoord is. U kunt dan het antwoord weer vinden  door in het zelfde vakje onder uw naam op de regel 'Mijn vragen' te klikken. 
Op deze manier kunt u eens gestelde vragen altijd weer terug vinden.

De nieuwsbrief:
Ook de nieuwsbrief wordt straks op ander wijze verzonden. Van de bestaande leden hebben we aangenomen dat zij natuurlijk de nieuwsbrief willen ontvangen. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u zich via het Menu 'Nieuws - nieuwsbrief' afmelden of eventueel weer aanmelden.

Informatie:
Eenmaal ingelogd heeft u toegang tot alle informatie die de VTP u kan bieden. Wij hopen dat de indeling  duidelijk is en het voor u gemakkelijk is de gewenste informatie te vinden.

Veel plezier,

Het VTP bestuur

Gepubliceerd: woensdag 26 september 2012

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...