Opvolger Goodwood?

"Oude wijn in 'nieuwe' zakken"


Geachte leden,

Met verbijstering heeft het bestuur van de VTP kennis genomen van de mail d.d. 8 April van info@amazonteak.nl  waarin een doorstart van Goodwood  - middels ATF - wordt voorgeschoteld als zijnde met de goedkeuring van de Vereniging Teak Participanten. 

Citaat: “Hieraan voorafgaand is intensief overleg gevoerd met de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de curator in het faillissement van GoodWood en de Vereniging Teak Participanten”

 

De feiten: 

Met de  VTP is over dit voorstel geen “intensief” overleg gevoerd, er is helemaal  geen (!) overleg gevoerd. 

De VTP heeft een deel van dit voorstel ter informatie via de curator van Goodwood doorgestuurd gekregen met de vraag wat wij hier van vonden. Daarop is vorige week - 31 maart - een gesprek geweest tussen het bestuur van de VTP met de curator van Goodwood en daarin hebben wij de curator ondubbelzinnig laten weten wat wij hiervan vinden: wij gaan niet akkoord, dit is:“Oude wijn in ‘nieuwe’ zakken”

 

De VTP heeft dat inmiddels ook via de curator richting AFM en rechter-commissaris  gecommuniceerd en duidelijk gemaakt dat dit voorstel niet de geëigende weg is die na het faillissement van Goodwood bewandeld dient te worden.

 

Wij willen een onafhankelijke beheerder, een beheerder die geen enkele band heeft met het failliete Goodwood of personen die daaraan gelieerd zijn of waren. En dat is de opvolger van Goodwood - ATF - alles behalve, nogmaals dit is:“Oude wijn in ‘nieuwe’ zakken”

 

Ook de benoeming van onze voormalige Voorzitter de heer Ries van Rossem – die nog steeds niet heeft plaatsgevonden – is op alle mogelijke manieren door het huidige bestuur van Tectona gefrustreerd.

 

Tot slot:

 

Op korte termijn zal de VTP een Algemene leden Vergadering beleggen om de nu ontstane situatie met u te evalueren en in overleg met u ons te beraden op de verder te nemen stappen.

 

Met vriendelijke groet

 

Het bestuur van de VTP,

 

Walter Lockefeer, Tjalling Postma  &  Ries van Rossem    

 

Gepubliceerd: vrijdag 8 april 2011

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...