Kom ook naar de Rechtbank in Amsterdam op 7-12

De Rechtbank Amsterdam behandelt op 7 december a.s. om 13.30 uur het verzoekschrift van de VTP. De Rechtbank Amsterdam bevindt zich aan de Parnassusweg 220, 1076 AV Amsterdam. Zie voor een routebeschrijving de site van de rechtbank.
 
De VTP roept haar leden van harte op om deze zitting bij te wonen. Het is nog niet bekend in hoeverre de zitting openbaar is en hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn. De aanwezigheid van leden wordt door het bestuur van VTP op hoge prijs gesteld.
 
In november heeft de VTP bij monde van onze juristen de heer Mr F.P. Richel en mevrouw Mr. L. Zwijnenburg een gewijzigd verzoekschrift ingediend waarin de Rechtbank wordt verzocht om de voorzitter van VTP, de heer A.A. van Rossem, op de kortst mogelijke termijn te benoemen als bestuurder van de stichting Stichting Administratie- en Trustkantoor Tectona.
 
Het verzoekschrift kan worden geraadpleegd door leden van VTP in het voor leden afgeschermde deel van de site onder 'Diverse links en downloads'.
 
Op verzoek van Goodwood en Tectona vindt op woensdag 1 december a.s. een gesprek plaats over het verzoek van VTP op het kantoor van onze juristen in Utrecht. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn ontvangen onze leden daarover per email bericht.

Gepubliceerd: zondag 28 november 2010

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...