Floresteca weer volop bezig met het aanbieden van certificaten met bijbetaling

Ondanks het feit dat Floresteca BV beloofd had om de VTP leden niet meer te benaderen, blijkt uit meerdere klachten van onze  leden dat ze dat toch gewoon blijven doen.  Hun nieuwste product is kennelijk het Jubileum Certificaat. Uiteraard moet u na inlevering van uw Goodwood participaties grote bedragen bijstorten en worden er onwaarschijnlijk hoge rentes in het vooruitzicht gesteld. 

Wij wijzen erop dat enkele van onze leden hebben gemeld dat Floresteca BV niet ineens tot uitbetaling van zijn verplichtingen overging en betalingsregelingen heeft getroffen.

Opmerkelijk is tevens dat in een aantal gevallen welhaast tegelijkertijd (!) met de aanbiedingen van Floresteca BV  een nieuwe kaper zich op de teak kust meldt zijnde het Europeesche Hout Collectief. Deze partij  is/was  ons onbekend. Het feit dat ze belegging gegevens hebben van Goodwood participanten maakt argwanend (hoe komen zij immers aan die prive-gegevens?). Op hun website www.houtcollectief.nl maken ze gewag van het belang van het  toezicht door de AFM. Welk toezicht dan weer niet(!) van toepassing is op hen.


Zie ook FAQ (=uitsluitend voor leden)

Gepubliceerd: dinsdag 25 mei 2010

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...