Charme-offensief?

In de afgelopen week hebben participanten weer een brief van ATF ontvangen met daarin een aantal opmerkingen betreffende het door hun ‘gewonnen’ proces en een aantal zakelijke mededelingen. De algemene toon is zoals altijd optimistisch maar ook verhullend. Het VTP bestuur maakt zich alleen maar grotere zorgen. Eén van onze leden heeft een treffende reactie naar ATF, SATT en de SAC gestuurd. Wij delen die graag met U.

Bestuur ATF, SATT, SAC
Uw charme-offensief is begonnen, echter voor de participant is er niets veranderd.
Hij/zij moet nog steeds alle economische rechten afstaan en krijgt er digitale units voor terug.
Deze kunnen, kennelijk als het verdienmodel van u het toelaat, jaren en jaren na de kap mondjesmaat verzilverd worden, en waarschijnlijk ook nog als uw investeringen elders wat rendementen opleveren. De waarde en de opbrengsten van de percelen gaat u jarenlang onttrekken aan de rechtmatige participanten. Het lijkt erop dat u het teakproject als een beleggingsvehikel voor uzelf gaat gebruiken met grote risico's niet voor u maar voor de participant. Vandaar het mondjesmaat verzilveren van de units na jaren.
VTP heeft de rechtszaak verloren daar zij een relatief klein deel van de participanten vertegenwoordigt, maar wel een groot deel van de waarde. Dat relatief kleine aantal heeft bij de rechter gewicht in de schaal gelegd. Dit zegt niets over het feit dat u voor de participant niet het beste voor heeft. De andere participanten zijn relatief onwetend, waarschijnlijk te onmondig, daar maakt uw misbruik van, tenminste daar lijkt het op.
Eén ding is zeker: álle, maar dan ook álle participanten willen na de kap zo snel mogelijk hun geld hebben, dat zou bij u voorop moeten staan. Redelijk is dat u daarvoor marktovereenkomstig betaald wordt, dat is geen punt.
Het schijnt dat u alleen maar bezig bent met uw eigen verdienmodel, de continuïteit van uw baantje en de participanten zijn een noodzakelijk kwaad, vervelend en lastig.
De SAC: Moet ik nu werkelijk geloven dat de mensen van SAC ons vertegenwoordigen? Dat gelooft niemand, waarschijnlijk een poging om het begrip 'transparantie' bij de participant te deponeren, een cosmetisch fenomeen.
Zo u heeft mijn mening, en het zou u sieren als u aan alle participanten de vraag voorlegt nml:
" Wilt u dat wij ervoor zorgen dat u na de kap zo snel mogelijk uw geld krijgt, er controle en beheer op de percelen wordt uitgeoefend voor een marktconforme vergoeding?"
Wat denkt u hoe de reacties zullen zijn?
U blijft van onze percelen af en wees dienstbaar!
Vriendelijke groeten,
Van een zeer verontruste participant

 

Gepubliceerd: vrijdag 18 maart 2016

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...