Voortgang VTP-beheerplan

VTP Beheer plan enthousiast ontvangen bij participanten.

Het VTP  bestuur is erg blij met de grote belangstelling voor haar nieuwe beheer plan.
Binnen een week waren er al meer dan 650 personen, met samen meer dan 1100 hectares aan participaties, die hebben ingetekend voor de eerste fase van het plan. In totaal zijn ongeveer 9000 hectares verkocht aan Goodwood/ATF-participanten. Dus nu al laat een niet te negeren 12,5% van alle ATF/Goodwood-beleggers zien dat deze nieuwe koers noodzakelijk is.De ondertekende brieven stromen inmiddels binnen.
Deze belangstelling en het feit dat bij veel brieven regelmatig een bedankje is gevoegd wordt zeer op prijs gesteld.
Heeft u al wel ingetekend maar de brieven nog niet verstuurd, doe dit dan zo spoedig mogelijk, zodat  ook uw brieven overhandigd kunnen worden aan SATT en ATF.
Heeft u zich nog niet aangemeld (link naar het plan), dan verzoeken we u alles nog eens goed door te nemen en indien u het ermee eens bent, zich alsnog zo spoedig mogelijk aan te melden. Hoe meer mensen in korte tijd aangeven mee te doen, hoe sterker onze stem naar SATT en ATF is. 

Aanvullende stappen naar SATT en ATF

Er wordt voortvarend gewerkt aan de verdere detaillering van het plan. Daarover in een volgende nieuwsbrief meer. Ondertussen heeft de VTP aanvullend op de actie met de brieven, ook de noodzakelijk geachte stappen richting SATT en ATF gezet. Informatie hierover kunt u binnenkort vinden op een nieuwe webpagina op onze website. Deze info is alleen beschikbaar voor VTP leden.

 Vragen en antwoorden

Naar aanleiding van de actie worden de nodige aanvullende vragen gesteld. Deze en vorige vragen zijn verzameld en kunt u direct bekijken bij de Veel gestelde vragen [ FAQ's ] Indien iets niet duidelijk is, het verzoek om eerst bij de vragen naar de antwoorden te kijken. Staat uw vraag er niet bij, schroom dan niet om de vraag alsnog te stellen.

Hier vindt u de meest gestelde vragen van deze week:

 Waar vind ik het gevraagde relatienummer?

Het gevraagde relatienummer is het nummer dat de beheerder gebruikt bij de communicatie.
Indien u zaterdag 2 mei 2015 een e-mail heeft ontvangen van Amazone Teak Foundation (ATF), dan staat daar het relatienummer in. Zij noemen het klantnummer en het staat in hun nieuwsbrief in de 2e alinea. Vroeger werd het ook wel eens debiteurennummer genoemd. Verder staat het ook op de meeste brieven die u in het verleden van Goodwood heeft ontvangen. Dit is het nummer boven uw adres.

 

Hoe lang kan ik nog meedoen met de actie?

De actie blijft doorlopen, dus over een aantal weken kunt u ook nog meedoen, bijvoorbeeld als u nu op vakantie bent. Maar wacht niet langer dan nodig, want hoe meer mensen in korte tijd aangeven mee te doen, hoe sterker onze stem naar SATT en ATF is.

 

Ik heb ATF wel de benodigde gegevens gestuurd voor de bevestiging manier van communicatie. Maar ik heb niet ingelogd op een website of toestemming gegeven. Is het dan verstandig om ATF toch een brief te sturen?

Indien u geen toestemming heeft gegeven en niet op de website www.omvormingatf.nl of www.LATF.nu  heeft ingelogd, is het niet nodig om de brief naar ATF te versturen. Wel is het belangrijk om de brief voor SATT te versturen.

  

Met vriendelijke groet, het VTP bestuur.

Gepubliceerd: zaterdag 9 mei 2015

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...