Reactie op nieuwsbrief ATF/BAUM

Op zaterdag 14 maart is er een nieuwsbrief van ATF verschenen in verband met de voortgang van het omvormingsproces. Blijkbaar voelt ATF/BAUM zich toch enigszins bedreigd door de actie van de VTP en heeft men gemeend snel te moeten reageren. In deze nieuwsbrief van ATF wordt o.a. de VTP beticht van het verstrekken van onduidelijke, onjuiste en misleidende informatie aan haar leden.

Vooropgesteld dat het VTP bestuur geen enkele baat heeft bij het misleiden van haar leden is deze bewering van ATF/BAUM volkomen misplaatst.
Pas nadat de AFM op 30 januari j.l. enkele duidelijke uitspraken had gedaan bleek dat ATF/BAUM hier en daar te gemakkelijk uitspraken hadden gedaan of helemaal geen informatie verstrekten.
Dit hebben wij in onze nieuwsbrief 29 ook duidelijk toegelicht.
Het enige waar het VTP bestuur nu spijt van heeft is dat zij, op basis van de eerdere onvolledige en onjuiste informatie van BAUM, enige maanden geleden kenbaar heeft gemaakt dat zij persoonlijk achter de plannen van BAUM stonden.

Uit de planning die ATF/BAUM in haar nieuwsbrief geeft blijkt dat men verwacht in de 2e helft van juli met het definitieve prospectus te komen.
De acties die voor die tijd door ATF/BAUM plaatsvinden zijn alleen ter voorbereiding van de omvorming en hebben voor de participant nog geen enkele consequentie of verplichting.
U gaat alleen met BAUM in zee wanneer u ook akkoord gaat met het definitieve prospectus.

Het VTP bestuur heeft tot midden juli meer dan voldoende tijd om haar plannen gedetailleerd uit te werken en uitvoerig aan de leden kenbaar te maken.

Gepubliceerd: zaterdag 14 maart 2015

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...