VTP websitebeveiliging en Incasso

Ook de VTP ontkomt niet aan het bijblijven in de techniek en werken aan de veiligheid van de gegevens die de leden aan de VTP hebben toevertrouwd.

Vermoedelijk heeft u al gezien dat er iets is gewijzigd wanneer u de website van de VTP bezoekt. In de adresbalk van uw browser wordt nu namelijk een groen slotje zichtbaar. Dit betekent dat de VTP website beveiligd is met een certificaat waardoor de veiligheid van de gebruikers en de online ingevoerde gegevens beter gewaarborgd is.

Als volgende aanpassing staat te gebeuren dat de Incasso methodiek aangepast gaat worden. De banken binnen Europa hebben hierover nieuwe afspraken gemaakt. Deze nieuwe methode gaat SEPA incasso heten. Hiervoor wordt het langere bankrekeningnummer gebruikt waar de banken hun gebruikers ondertussen over hebben geinformeerd. Achter de schermen wordt hiervoor al aan de VTP site gewerkt. De reeds bestaande banknummers en incasso´s worden straks automatisch omgezet naar de nieuwe techniek. Totdat de omzetting plaatsvindt kunt u indien nodig nog gewoon uw korte rekeningnummer invoeren.

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2013

Op deze pagina kunt u alleen de korte nieuwsflitsen inzien.
Voor het lezen van nieuwsbrieven dient u in te loggen.

Nieuwsartikelen

NIEUWS
  • Nieuwsbrief 6211 juli 2023

    Nieuwsbrief 62 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Zaak FSA tegen...

  • Nieuwsbrief 617 december 2022

    Nieuwsbrief 61 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...

  • Nieuwsbrief 6016 augustus 2022

    Nieuwsbrief 60 is verzonden, met daarin de volgende onderwerpen: Class Action in...